De lente editie 2024 is uit

De lente editie van de buurtkrant ziet er weer prachtig uit en zit boordevol informatie en nieuwtjes over Voordorp en Veemarkt. Vanf 20 april wordt de buurtkrant bezorgd in alle brievenbussen van Voordorp en Veemarkt. (tenzij er een nee-nee sticker op de brievenbus is geplakt)

In deze editie starten we met een nieuwe rubriek ‘Het prille begin’. Een rubriek over hoe de buurten Voordorp en Veemarkt tot stand zijn gekomen en bijzondere verhalen die daaraan vastzitten.
Dankzij een extra subsidie van het initiatievenfonds van de gemeente Utrecht mogen we ook deze editie nog laten drukken. Hoe het verder zal gaan weten we nog niet.

De Buurtkrant is digitaal te bekijken. Onderaan deze pagina vind je de link. 

We wensen je veel leesplezier met deze nieuwe editie van de Buurtkrant Voordorp Veemarkt.

De buurtkrant Vooedorp Veemarkt is te vinden in je brievenbus in Voordorp en Veemarkt. Heb je hem niet gekregen laat het even weten aan redactie@buurtkrantdorpsmarkt.nl

Wil je 4x per jaar gratis de buurtkrant ontvangen in je mailbox? Meld je dan hier aan.

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon iets met ons delen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Dat kan je hier vinden.

De redactie: José, Liesbeth, Peter, René en Wilco


De meest recente editie van de buurtkrant kan je hier onder lezen. Zoek je een eerdere editie? Deze kan je hier vinden in het archief.