Welkom


Sluitingsdatum kopij

zaterdag 27 november 2021

 

Voordorp in de media

  
Bij een nieuwe site hoort ook nieuw nieuws! Het oude nieuws (van de vorige site) is nog wel bewaard gebleven, maar niet meer zichtbaar.
 
Jip's Snuffelhoek
Vanaf het begin van onze buurtkrant was de hond Jip van de partij met zijn eigen visie op de buurt. Alle colums die in de buurtkrant zijn verschenen staan ook online op zijn eigen blog. Jip zijn avonturen gaven dingen of gebeurtenissen altijd iets extra's. Bedankt Jip!
 

De VIPbus
In april 2013 heeft De VIPbus in Utrecht Noordoost diverse dromen verzameld (op initiatief van de gemeente Utrecht). Het doel is om bij de gemeente een match te vinden om de initiatiefnemers te koppelen aan ambtenaren of marktpartijen die kunnen helpen om de droom werkelijkheid te maken. Voor onze buurt springt met name het initiatief om iets te doen met 'de kroeg' positief in het oog. Meer info volgt! Kijk voorlopig even naar de foto's en de verslagen op de site van De VIPbus (klik op het plaatje).Bord in Voordorp
Op 20-04-2013 is er een centraal mededelingenbord geplaatst bij het milieupark aan de A.Romerostraat (na een handtekeningen actie is het bord door het wijkbureau geregeld en geplaatst). Een prima plek om de laatste 'Voordorp Vooruit' te lezen, het laatste nieuws over 'De Voortuin' te bekijken of andere belangrijke gebeurtenissen in onze buurt. Maak er gebruik van (en laat ons weten wat je er van vind)!Voordorp Vooruit digitaal!

Op 18-03-2013 is een stukje geplaatst op de website van het wijkbureau Noordoost (klik op de onderstaande plaatjes voor de site van het wijkbureau of het geplaatste stukje).Wil je op de hoogte blijven van het nieuws in onze buurt en wijk? Meldt je dan aan voor de digitale nieuwsbrief van het wijkbureau Noordoost. Klik hier om je aan te melden.
aaaaaaa