Welkom


Sluitingsdatum kopij

zaterdag 27 november 2021

 

  

Energieteam Voordorp

Van 2010-2017 heeft het energieteam Voordorp zich actief ingezet om samen met andere bewoners onze buurt duurzamer te maken. In de loop van de jaren hebben ze zelf tal van duurzame initiatieven ontwikkeld (voor besparing of opwekking van energie), waarbij het advies altijd kosteloos en onafhankelijk was.

 

De wereld om ons heen is aan het veranderen en de energietransitie moet eigenlijk nog goed op gang gaan komen om alle gestelde doelen te halen. De stad Utrecht heeft zelfs heel ambitieuze doelstellingen. Iedereen weet eigenlijk al dat hij/zij zelf iets moet gaan doen! Het energieteam hoeft je dat niet meer te vertellen toch?

 

 

 

De bewoners zijn nu aan zet en er zijn ondertussen andere manieren om die vraag gestuurd te ondersteunen met EnergieBox.org  -  JouwHuisSlimmer.nl  -  Energie-U.nl voor zonnepanelen, autodelen, elektrisch rijden, isolatie, gasloos, warmtepompen etc. Ga er gebruik van maken voor een betere toekomst!

 

En mocht je toch nog een vraag hebben : energieteamvoordorp@gmail.com


We delen nog graag een aantal documenten die de moeite waard blijven en die gemaakt zijn in de afgelopen jaren pionieren. Je kunt zelf nog steeds een housegreeningparty gaan doen, iemand met een energiebox langs laten komen om tot wel 30% te besparen, zonnepanelen op je huis/schuurtje nemen, vervangen van een woningventilator, waterzijdig inregelen van je CV, of zonnepanelen advies bij beoordeling van offertes/installatie. En er waren een aantal interessante lezingen en thema/film avonden. Wij kunnen terugkijken op een aantal leuke successen. Met energieke groeten, het Energieteam Voordorp.


   

 

Ook hebben we ons ingezet voor VvE's in Voordorp met 'Groot dak zoekt zon!', maar deze activiteit is vanaf eind 2017 ondergebracht bij Energie-U.

 

aaaaaaa